Opći uvjeti poslovanja

Ovo su opći uvjeti poslovanja internet trgovine www.pannonian-fest.com sastavljeni u skladu s Zakonom o sigurnosti potrošača, Zakonom o sigurnosti osobnih podatka, Općom uredbom EU o sigurnosti podataka.

Ovi uvjeti korištenja određuju pravila korištenja korisnicima stranice i njihovu vezu sa PANNONIAN, zajednički obrt za promidžbu,
vl. Dejvid Hadaš i Maja Hadaš,
Rajevo Selo, Vladimira Nazora 46, OIB: 36767465954 sa sjedištem u Rajevo Selo, Vladimira Nazora 46,32257, Hrvatska.
Molimo pročitajte pažljivo uvjete korištenja jer prava i odredbe podliježu Zakonu. Ukoliko se ne slažete sa uvjetima korištenja, molimo da ne pristupate i ne koristite stranicu. Navedeni uvjeti bi vam trebali biti razumljivi, jer naručivanjem naših proizvoda ili usluga pristajete na vezanost uz navedene uvjete. Preporučamo da ispišete ove uvjete za daljnju uporabu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano uz uvjete korištenja, molimo da nas kontaktirate.

1. SPORAZUM
Korištenjem ove stranice slažete se biti povezani sa uvjetima korištenja i dopuštate prikupljanje podataka treće osobe, uključujući i ne ograničavajući se na podatke o vašoj debitnoj ili kreditnoj kartici ili izvještajima koji potvrđuju vaš indentitet u svrhu valjanosti kartice kako bi se odobrila kupnja ili druga pojedinačna transakcija vezana uz vašu karticu.

2. IZMJENE I DOPUNE
Zadržavamo pravo na:
· osvježavanje ovih uvjeta korištenja povremeni, a bilo kakve izmjene i dopune biti će prikladno istaknute na stranici. Vaša je odgovornost provjera ovih izmjena. Izmjene će se primjenjivati nakon obavijesti o izmjenama i dopunama. Ukoliko ne želite prihvatiti izmjene, trebali bi prestati sa korištenjem stranice. Ukoliko nastavite sa korištenjem stranice nakon isteka datuma o obavijesti i početku primjene dopuna i izmjena, vaše daljnje korištenje smatrati će se kao pristanak na izmjene i vazanost uz uvjete korištenja.
· izmjene ili povlačenje, privremeno ili trajn o, ove s tranice i svih materijala objavljenih na stranici, bez ili sa djelomičnom obavijesti i potvrđujete da nismo odgovorni za bilo kakve izmjene ili povlačenja sadržaja
· izmjenu korisničkih indentifikacijskih kodova ili lozinki koje smo vam pružili, bez obzira da li su odabrane sa vaše ili naše strane, u bilo koje vrijeme, ukoliko smatramo da ste pogrešno shvatili korištenje i upotrebu ovih uvjeta korištenja.

3. POLITIKA PRIVATNOSTI

Sve vaše podatke tretirati ćemo kao povjerljive i korititi ćemo ih u skladu s Politikom privatnosti. Ukoliko bude potrebno, procesuirati ćemo podatke u skladu sa Politikom privatnosti. Upotrebom naše stranice, pristajete na navedeno, te potvrđujete da su vaši podatci točni.

Kada kupujete na našoj stranici, poslati ćemo vam upit o vašim osobnim podatcima, kako bi vas mogli indentificirati, a podatci će biti vezani za vašu email adresu, adresu za slanje računa, adresu za isporuku, kreditnu karticu ili ostale podatke vezane uz plaćanje. Potvrđujemo da će se takvi podaci pohranjivati kod nas, u skladu sa odredbama o privatnosti i zaštiti podataka.

4. REGISTRACIJA
Korištenjem ove stranice, jamčite da ste:
· zakonski spremni ulaziti u vezujuće ugovore;
· imate najmanje 18 godina;
· osobne informacije koje ste pružili prilikom registracije su točne i istinite, potpune i ažurne i ne imitirate ili kopirate neku drugu osobu ili ličnost.
Obavijestiti će te nas odmah po nastalim izmjenama vaših osobnih informacija, putem e-maila ili izmjenom na stranici.

5. ZAŠTITA VAŠE SIGURNOSTI
Kako bi osigurali da se vaša kreditna ili debitna kartica ne koristi bez vašeg pristanka ili znanja, obaviti ćemo provjeru vašeg imena, adrese i ostalih osobnih podataka koje ste nam pružili tijekom narudžbe i kupovine proizvoda prema odgovarajućim bazama podataka treće strane.
Rizik od internet prijevare smatramo vrlo ozbiljno. Kako se broj kartica koje služe za prijevaru povećao, ulažemo velike napore kako bi osigurali točnost i ispravnost pruženih podataka. Postoji mogućnost da vas kontaktiramo kako bi obavili dodatne provjere ili zatražimo pomoć vašeg suradnika da nam pomogne u tome. Nećemo tolerirati pokušaje prijevare ili kupovine nevažećim kreditnim karticama, a takvi pokušaji će biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Pristankom na uvjete korištenja ove stranice, pristajete i na moguće provjere prema navedenome. Prilikom ove provjere, vaše osobne informacije bi mogle biti otkrivene trećoj strani, osnosno nadležnoj financijsko kreditnoj instituciji koja bi mogla iste podatke pohraniti. Možete bi ti sigur ni da je to postupak u svrhu potvrde vašeg indentiteta, te da provjera kreditne kartice nije izvršena, a kreditni rejting nije dotaknut ovom provjerom.

6. SUGLASNOST
Stranica će biti korištena u skladu i prema zakonom dopuštenim svrhama. Pristajete na korištenje u skladu sa važećim zakonima i regulativama koje isti propisuje vezano za ovu stranicu i korištenje stranice. Pristajete da nećete:
· objavljivati ili prenos iti viruse, crve, trojane ili bilo što drugo kreirano u svrhu ometanja normalnog rada procesa programa ili računala
· objavljivati ili prenositi putem stranice bilo kakav materijal koji je štetan, uvredljiv ili je opscenog karaktera i
· pokušavati ostvariti neovlašten pristup našoj stranici, serveru na kojem je smještena naša stranica, računalima ili bazi podataka koje su spojene s našom stranicom. Ne smijete napadati našu stranicu bilo kakvim računalnim napadima.
Nepoštivanjem ovih uvjeta korištenja, kršite zakon te ćemo u skladu s tim poduzeti sve mjere i prijavu istih nepoštivanja uvjeta. Kršenjem pravila i prijavom nadležnim institucijama prestaje i vaše pravo na korištenje naše stranice. Nećemo biti odgovorni za bilo kakve štete nastale navedenim radnjama, virusima u vašim računalima i slično, kao niti zbog vašeg spremanja materijala sa stranice, posjete poveznicama koje su objavljene ili stranici koja je vezana uz istu.

7. POVEZNICE TREĆE STRANE
Kao pogodnost našim kupcima, stranica može sadržavati poveznice na druge stranice ili materijale, što nije u našoj kontroli. Za vašu informaciju, nismo odgovorni za sadržaj na tim stranicama, niti imamo mogućnosti modifikacije istih. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu posjetom tim stranicama, za korištenje tih stranica, kao niti za proizvode koje ste možda kupili na tim stranicama.

8. NARUDŽBE
Sve narudžbe su podložne dostupnosti. Ukoliko proizvodi nisu do stupni, bit će te obaviješteni putem emaila, te će vam biti ponuđena opcija čekanja da proizvod bude dostupan, ili poništenje narudžbe.
Bilo kakve narudžbe realizirane s vaše strane tretirati će se kao ponuda za kupnju naših proizvoda i kao takve zadržavamo pravo na odbijanje istih. Primate na znanje da bilo kakva automatizirana poruka o vašoj narudžbi koja je poslana s naše strane ne smije biti prihvaćanje za kupovinu proizvoda sa naše stranice. Ugovorom zaključenim s vaše i naše strane određena je kupovina ukoliko teretimo vašu kreditnu/debitnu karticu ili paypal račun, šaljemo proizvode i o tome vas obavijestimo putem emaila prema zaključenom ugovoru. Ugovor se odnosi samo na one proizvode koji su navedeni u informacijama o ispuruci. Nismo o bvezni isporučiti artikle koji nisu navedeni u zasebnoj informaciji o isporuci.
Poduzeti ćemo sve potrebne korake koji su u našim mogućnostima, kako bi sačuvali sve vaše osobne podatke plaćanje učinili potpuno sigurnim, ali ne možemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu zbog treće strane, neovlaštenog korištenja ili korištenja podataka od treće strane.
Artikli na stranici nisu za preprodaju ili distribuciju. Zadržavamo pravo poništenja narudžbe i suspendiranja korisničkog računa ukoliko vjerujemo da je narudžba protivna ovim pravilima. Za proizvode koji su vam isporučeni preuzimate rizik u trenutku primi tka isti h. Nismo odgovorni ukoliko nam ne pružite točne i potpune podatke za dostavu.

9.POVRAT/REKLAMACIJA

A) ODUSTAJANJE OD KUPNJE putem pisanog obrasca
Kupac ima pravo u roku 14 dana sukladno članku 72 Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje pisanom obavijesti na e-mail adresu info.pannonian.fest@gmail.com Rok od 14 dana počinje teći danom preuzimanja/dostave naručene robe.

U elektronskoj pisanoj obavijesti o odustajanju od kupnje nedvosmisleno navedite odluku o odustajanju od kupnje (s vašim imenom i datumom dane narudžbe.

B) POVRAT PROIZVODA
Ako je kupac robu već preuzeo i odustaje od kupnje, mora preuzetu robu vratiti poduzeću u roku 14 dana po pisanoj obavijesti iz 1. odlomka. Povrat novca u iznosu vraćenih proizvoda, poduzeće mora vratiti na bankovni račun kupca najkasnije u rok u 14 dan a od primitka robe.

Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Uz vraćeni proizvod obvezno je priložiti kopiju originalnog računa.

Pošiljku poslati na adresu:

PANNONIAN, zajednički obrt za promidžbu,
vl. Dejvid Hadaš i Maja Hadaš,
Rajevo Selo, Vladimira Nazora 46,32257,Hrvatska

Troškove povrata robe snosi kupac. Za vraćene proizvode ne preuzimamo pošiljke sa plaćanjem poštarine pouzećem.

C) REKLAMACIJE POŠILJKE
PANNONIAN odgovara za stvarne tvorničke greške kupljenih proizvoda u Internet trgovini (www.pannonian-fest.com) Ukoliko kupac ima bilo kakav prigovor sukladno članku 10 Zakona o zaštiti potrošača molimo da nas obavijesti na e-mail: info.pannonian.fest@gmail.com
Potrošač mora u obavijesti o grešci detaljno opisati grešku i omogućiti prodavaču da grešku razmotri.

Molimo da kupac kod eventualne reklamacije vrati robu sa kopijom originalnog računa na adresu Vladimira Nazora 46,32257,Rajevoo Selo s naznakom ‘Internet prodaja’ u roku 14 dana od kupnje.

Po primitku robe pannonia-fest.hr će u roku 8 dana po primitku pisane obavijesti i proizvoda dati pisani odgovor na rješenje reklamacije.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu.

Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju.

Troškove povrata robe snosi kupac.

10. CIJENE
Sve cijene prikazane na web stranici su u važećem iznosu i točni su u trenutku objave na stranici i unošenja u sistem. Ipak, zadržavamo pravo na izmjenu cijena u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti (osim što bilo kakve promjene neće utjecati na narudžbe u vezi s kojim smo Vam poslali otpreme potvrde).
U rijetkim slučajevima, može se dogoditi da istaknuta cijena prilikom plaćanja nije točna, a mi isto otkrijemo prije prihvata Vaše narudžbe u skladu sa točkom 9., u tom slučaju nismo dužni prodati proizvod prema cijeni koja je u tom trenutku vidljiva, nego prema onoj koja je važeća u trenutku narudžbe. Mi uvijek nastojimo osigurati da cijene robe prikazane na našoj web stranici su točne, međutim ponekad se dogode pogreške. Ukoliko otkrijemo pogrešku u cijeni robe koju ste naručili, obavijest ćemo Vas o tome što prije, te Vam ponuditi opciju ponovne potvrde Vaše narudžbe po ispravnoj cijeni ili opciju otkazivanja iste. Ukoliko ste otkazali narudžbu, a već ste platili proizvod (ali on još nije otpremljen), u potpunosti ćemo Vam izvršiti povrat novca.

11. NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem: Platite poštaru na Vašoj kućnoj adresi ili u poštanskom uredu. Napomena: Hrvatska pošta naplaćuje proviziju za obradu transakcije u iznosu od 5kn.

Plaćanje karticom: Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama: American Express, Visa, MasterCard, Maestro i Diners. Transakcija će se obavljati preko Monri-a.

Plaćanje uplatnicom: Nakon što primite potvrdu o narudžbi, uplatu izvršite pomoću uplatnice ili internet bankarstvom.

Podaci za plaćanje:
PANNONIAN, zajednički obrt za promidžbu,
vl. Dejvid Hadaš i Maja Hadaš, OIB: 36767465954
Rajevo Selo, Vladimira Nazora 46,32257,Rajevo Selo
IBAN: HR0923600001102964801
Zagrebačka banka, SWIFT: ZABAHR2X

Potvrđujete da je kreditna ili debitna kartica koju koristite prilikom kupovine Vaša. Sve kreditne /debitne kartice podliježu provjerama valjanosti i odobrenja od strane izdavatelja kartice Uko liko kar tična kuća iz bilo kojeg razloga odbije plaćanje, nećemo biti odgovorni za kašnjenje ili čak izostanak isporuke proizvoda.

Ukoliko uplata kreditnom ili debitnom karticom nije uspješno obrađena iz bilo kojeg razloga, zadržavamo pravo da ponovo pokušamo obraditi uplatu. Mi ćemo vam dati obavijest u roku najmanje 48 sati prije bilo kakvog ponovnog pokušaja obrade plaćanja, slanjem e-pošte na adresu e-pošte koju ste nam dali. Ako ne želite da se ponovno pokrene proces plaćanja, morate otkazati narudžbu u roku od 48 sati od našeg slanja ovog e-maila.

12. INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO
Sav sadržaj ove stranice zaštićen je Zakonom o autorskom pravu, te ostalim pravima, a istim primate na znanje da su svi materijali sa stranice vlasništvo naše stranice ili treće strane koja nam ustupa prava na korištenje.
Slobodni ste prikazivati stranicu i njezin sadržaj na računalima, elektronskim preglednicima, al i ne na serverima ili bilo kojim uređajima spojenima na mrežu. Ispis jedne kopije sadržaja za osobne potrebe i nekomercijalne svrhe ne uključuju povredu ovog člana. Umnožavanje, spremanje ili objava na bilo koji način sadržaja ove stranice nije dozvoljena.

13. UPOTREBA STRANICE
Stranica je dostupna u smislu “kao što je” i “dostupno”, bez ikakvih tvrdnji i zastupanja, te mi ne jamčimo implicirano ili izričito za njezinu upotrebu. Potvrđujete da shvaćate da ne možemo biti odgovorni za privatnost i sigurnost stranice ili za informacije koje ste pružili. Potrebno je prihvatiti svjesnost o riziku korištenja interneta.
Iako se trudimo da sadržaj na stranici bude točan, kvalitetan i visoke kvalitete, ne možemo prihvatiti odgovornost u slučaju suprotno od navedenog. Nećemo biti odgovorni za pogreške ili nesporazume koje bi mogli iskusiti tijekom korištenja stranice. Ukoliko smo obaviješteni o nepravilnostima, potruditi ćemo se ispraviti to u najkraćem mogućem roku.
Posebno se odričemo odgovornosti u slučaju;
· nekompatibilnosti stranice sa vašim računalom, programima koje koristite ili t elekomun ikacijskim vezama
· tehničkih problema uključujući greške i probleme sa stranicom
· nestabilnosti, nepouzdanosti ili nesigurnosti stranice
· da stranica ne zadovoljava vaša očekivanja
Do kra jnjih za konom propisanih granica, slažete se da nismo odgovorni prema vama ili trećoj osobi za bilo kakvu posljedičnu i/ili slučajnu štetu ili bilo koje neizravne, posebne i kažnjive štete koje proizlaze ili su nastale korištenjem stranice.

14. PREKID
Ukoliko neki od ovih uvjeta budu nezakoniti, nevažeći ili iz nekog razloga neprovedivi, uskladiti će se sa ostalim odredbama ili izbrisati, a neće utjecati na provedivost i valjanost ostalih odredbi ovih uvjeta.

15. ODRICANJE
Odricanje korištenja neće se tumačiti kao odricanje od postupaka počinjenih u kršenju odredbi uvjeta korištenja i bez obzira na odricanje kršenje odredbe će se procesuirati kao takvo.

16. CJELOKUPAN SPORAZUM
Uvjeti o korištenju čine cjelokupan temelj bilo kakvog sporazuma postignutog između korisnika stranice i nas.

17. ZAKON I NADLEŽNOST

Ovi uvjeti tumače se u skladu sa RH i svi nesporazumi rješavaju se uz nadležnost Suda u RH.

18. RECENZIJE
Ukoliko ste nam poslali svoju recenziju proizvoda, jamčite nam pravo na neisključivo, besplatno, trajno i neopozivo korištenje, reproduciranje, modificiranje, prilagodbu, objavu, prevođenje, stvaranje radova iz postojećeg djela, distribuciju i bilo kakav prikaz takvog saržaja na bilo kojem mediju u cijelom svijetu.
Dajete PANNONIAN-u prava i na korištenje imena koje ste nam poslali u svezi s tim sadržajem, ukoliko to želimo. Odričete se prava da budete navedeni kao autor, kao i prava na prigovore uređenja sadržaja. Jamčite da ste vlasnik ili da na drugi način kontolirate prava djela koje ste objavili i da je sadržaj na dan objave;
· točan i ne krši navedene uvjete upotrebe prema Pro Petar odredbama za korištenje stranice;
· neće uzrokovati povrede osobe ili osobnog imena. Slažete se sa nadoknadom štete nastale prilikom evenutalnih nepravilnosti i kršenja bilo kojeg od ovih navoda.

19. SVI NATJEČAJI
Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta bez obavijesti s vremena na vrijeme.
Ova će se pravila s matrati uključenima u svako natjecanje, osim u mjeri u kojoj svaka posebna uputa u natjecanju navede drugačije.
Ulaskom u natjecanje smatrati će se da su natjecatelji pročitali i razumjeli ove Uvjete i da se obavezuju po njima. Sve naše odluke bit će konačne i obvezujuće te neće biti moguće nikakve prepiske.
Natjecanja su otvorena samo za stanovnike Hrvatske.
Svi sudionici moraju biti u dobi od 18 godina ili više, osim ako nije navedeno bilo koje drugo dobno ograničenje. Sudionici bi, ukoliko su mlađi od 18 godin a, trebali dobiti dopuštenje unaprijed od roditelja ili skrbnika.
Sve prijave moraju biti zaprimljene do datuma zatvaranja navedenog u natječaju. Odgovori će biti upisani nakon podnošenja. Nema odgovornosti za odgovore koji su pogrešno usmjereni, izgubljeni zbog tehničkih ili drugih razloga ili primljeni nakon datuma zatvaranja.
Zadržavamo apsolutno pravo da bez prethodne obavijesti diskvalificiramo bilo kakve prijave na bilo koje natjecanje za koje smatramo da su upotrijebljena nepravilna tehnička sredstva za ulazak i / ili smatramo da su lažne.
Sudionici su odgovorni za troškove pristupa računalnim mrežama.
Nećemo biti odgovorni niti prihvatiti bilo kakvu odgovornost za: (I) bilo kakav neuspjeh pobjednika ili bilo kojeg sudionika da poštuje ove uvjete i odredbe (Ii) bilo kakav poremećaj, kašnjenje ili pogrešno usmjeravanje unosa Ili (iii) bilo kakve kvarove poslužitelja, sustava ili mreže, neispravnosti ili nedostupnosti.
Mi ćemo biti promotor svih natjecanja podložnih ovim uvjetima i uvjetima, osim ako nije navedeno drugačije.

Nagrade
Ako iz bilo kojeg razloga oglašena nagrada nije dostupna, pridržavamo pravo na našu apsolutnu diskreciju da zamijenimo sličnu nagradu ekvivalentne ili veće vrijednosti. Samo jedna nagrada bit će dodijeljena po kućanstvu. Novčana ili druga alternativa nagrađenoj nagradi neće biti, a nagrade nisu prenosive.

Obavijest
Ime pobjednika bit će odabrano slučajnim izvlačenjem, nakon datuma zatvaranja, iz svih dobrih primljenih odgovora. Dobitnik nagrade bit će obaviješten u roku od 28 dana nakon što je pobjednik dobiven. Molimo dopustite 28 dana za isporuku svih nagrada. Ako pobjednik natjecanja ne može preuzeti nagradu iz bilo kojeg razloga ili ako dobitnik ne mož e biti o baviješten nakon što je postignut razumni napor onda možemo raspolagati nagradom kako smatramo prikladnim, bez ikakve odgovornosti prema pobjedniku. Za svako natjecanje bit će dodijeljena samo jedna nagrada po ulasku / e-adresi. Imena dobitnika biti će dostupna na zahtjev. Imena pobjednika mogu biti objavljena na našoj web stranici i / ili na našem Facebooku, Twitteru ili bilo kojoj drugoj platformi društvenih medija.

Preuzimanje Nagrada
Nagrade koje uključuju putovanje: (A) Putni aranžmani su odgovornost dobitnika nagrada, osim ako nije drugačije navedeno (B) zadržavamo pravo tražiti pismeno odobrenje roditelja ili staratelja bilo kojeg pobjednika koji je mlađi od 16 godina i tražiti da takav pobjednik izabere suputnika od 18 godina ili više. Nagrade za natjecanje / ulaznice mogu biti ograničene na određeno doba godine, a ako nije navedeno drugačije, sve se nagrade moraju preuzeti u roku od šest mjeseci od datuma natjecanja. Tamo gdje će treća strana osigurati nagrade, dobitnik će morati i zvršiti sve odgovarajuće ili primjenjive rezervacije ili druge formalnosti izravno s takvim pružateljima usluga. Nećemo imati nikakvu odgovornost za djela / postupke bilo koje druge osobe ili tvrtke.

20. IZJAVA O PRIKUPLJANJU I KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA

PANNONIAN obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PANNONIAN-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

21. IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite Monri – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. Monri osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u Monri platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima Monri sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. Monri zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Monri sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost Monri sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

No money for a ticket? No problem, volunteer at the festival and listen to your favorite bands.

Call us or send us a message via WhatsApp.